banner
Archery X Games Indoor Kostelec na Hané

Archery X Games Indoor Kostelec na Hané

Sportovní areál Kostelec n.H.
Nerudova, Kostelec na Hané

Nov 17, 2016 - Nov 17, 2016

Tournament Information

Level: Other Events

Discipline: Indoor

Round Information

  • 18m round

Divisions

  • Recurve

Terms and Conditions

Archery X Games v Kostelci na Hané dne 17. 11. 2016 mají za cíl jedenkrát ročně vytvořit závod s kvalifikací a eliminačními koly v jeden den střelcům z reflexního luku a umožní soutěžní setkání bez rozdílů pohlaví a věkových kategorií. Tedy umožní vzájemné soutěžní porovnání výkonnosti od kadetů po seniory, žen i mužů v jednom závodě v halové lukostřelbě. Cílem je umožnit prolnutí všech výkonnostních úrovní a vytvořit možnost přímé konfrontace s nejlepšími závodníky. Výsledek z kvalifikace bude započítáván do žebříčku ČLS 2016-17sestava H18. Kvalifikace se střílí na standardní terč 3x20cm pro reflexní luky. Eliminace taktéž. Závod Archery X Games vyzvedne do výše pouze vítěze! Další pořadí budou zapomenuta. Finanční prémie pro vítěze: 1000,- Kč a věcné ceny. Závodí se dle pravidel FITA, ČLS a tohoto rozpisu. Do eliminačních kol postoupí nejlepších 16 závodníků. Bez rozdílů věkové a genderové kategorie. Sestava: H18/terče halové redukované tři nad sebou pro RL, Divize Reflexní luk Kategorie: kadeti, junioři, dospělí, senioři . Výsledky pro soutěže ČLS budou zařazeny dle kategorií ČLS, nutno uvést v přihlášce a bodovacím listu.

Custom Notes

Využívejte parkoviště před školou na ulici Sportovní, nebo prostor před vjezdem do sportovního areálu. Pozor na zákaz vjezdu do sportovního areálu. Všichni se zúčastní závodu na vlastní nebezpečí. Pořadatel neručí za odložené věci v místě konání. Vstup do haly pouze v sálové obuvi. Pořadatel si vyhrazuje právo omezení na účasti střelců z důvodu kapacity střelnice.

Program Description

8:00 – 8:50 prezentace závodníků 9:00 nástup 9:10 zahájení tréningu 9:30 zahájení závodu 13:00-14:45 Eliminace 15:00 Vyhlášení vítězů

Accomodation Description

Není zabezpečováno.

Entry Fees Description

RL dospělí a dorost 200 Kč.

Judges

  • Magda Robová
read more...

Participants

Recurve - Masters - Male - 18m round

refresh

Recurve - Masters - Female - 18m round

refresh

Recurve - Seniors - Male - 18m round

refresh

Recurve - Seniors - Female - 18m round

refresh

Recurve - Juniors - Male - 18m round

refresh

Recurve - Cadets - Male - 18m round

refresh