banner
12. AKADEMICKÉ MISTROVSTVÍ ČR 2024 V HALOVÉ LUKOSTŘELBĚ

12. AKADEMICKÉ MISTROVSTVÍ ČR 2024 V HALOVÉ LUKOSTŘELBĚ

Sportovní hala UP
U Sportovní haly 38/2, Olomouc, Olomoucky, 77900

Jan 12, 2024 - Jan 12, 2024

Tournament Information

Level: Local Competitions

Discipline: Indoor

Round Information

  • H18

Divisions

  • Holý luk
  • Kladkový luk
  • Reflexní luk

Terms and Conditions

Organizátor: Česká asociace univerzitního sportu (ČAUS) Pořadatel: Akademik Sport Centrum Univerzity Palackého v Olomouci Datum: pátek 12. 1. 2024 Místo: Sportovní Hala UP v Olomouci, U Sportovní Haly 2, 77900 Olomouc PROPOZICE AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ: Přihlášky: Jmenovité přihlášky, s uvedením školy a fakulty, zašlou univerzity či jednotlivci do 5.1.2024 přes systém Rcherz nebo na email: lukostrelba@upol.cz Startují: Studenti českých VŠ a VOŠ, kteří se prokážou platným dokladem o studiu. Bez omezení věku. Stravování: Pořadatel zajistí pitný režim, strava ve formě malých balíčků Doprava: vlastní Příspěvek ČAUS studentům na stravné, cestovné, ubytování: • Stravné – Studenti dostanou balíčky. • Cestovné – a) Veřejnou dopravou – Bude proplacena na základě doložených jízdenek. Studenti jsou povinni využít studentské slevy. Podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce o cestovních náhradách není nutné při účtování jízdného předkládat zpáteční jízdenky. b) Autem – kilometrovné z místa vysoké školy, kterou student reprezentuje do místa konání soutěže (osobní auto – 5 Kč/km při počtu 4 a více osob v autě, 4 Kč/km při počtu 3 osob v autě, výše ceny jízdného vlakem 2. třídy při 1–2 osobách v autě). Při použití auta řidič řádně vyplní cestovní příkaz, udá číslo bankovního účtu, kam mu bude částka zaslána. V cestovním příkaze uvede jména osob, které společně v autě cestovaly. Při vyúčtování je nutné předložit technický průkaz daného vozidla. V případě, že CP nebude řádně vyplněn, nemá student nárok na příspěvek ČAUS na cestovné. • Nocležné – Bude proplaceno na základě doloženého dokladu. Příspěvek je v maximální výši 700,-Kč/osobu na noc. Studenti mají nárok na proplacení nocležného při jednodenních závodech den před závodem, a to pouze v případě, že soutěž začíná ráno a nejsou z místa konání akce. Závodní kancelář: Ve čtvrtek 11.1.2024 v kanceláři Akademik Sport Centra UP, U Sportovní haly 2a, 77900 Olomouc. V době konání soutěže na místě. Prezence závodníků: 12.1.2024 ve foyer Sportovní Haly UP Porady: 12.1.2024 9:30 hod. schůzka kapitánů Losování: Provede pořadatel den před konáním závodu Titul: Vítěz získá titul „Akademický mistr ČR v halové lukostřelbě pro rok 2024“ Pravidla: Soutěží se podle pravidel WA, Soutěžního řádu ČLS a podle tohoto rozpisu. Sestava: H18 Třídy: Muži, Ženy Divize: reflexní luk, holý luk, kladkový luk Kvalifikace: H18 Eliminace: jednotlivci: OS – reflexní a holý luk set systém, kladkový luk kumulativní systém družstva: OS – dvoučlenná smíšená (2 ženy, 2 muži, 1 muž a 1 žena – ve stejné divizi a univerzitní příslušnosti), složení družstev se nahlašuje při akreditaci. Protesty: Do 15 minut po skončení soutěže řediteli soutěže se vkladem 100 Kč. Hlavní činovníci závodu: Mgr. Tomáš Valenta Ph.D., Adam Li, Mgr. Hana Majarová

Custom Notes

Různé: • Všichni závodníci startují na vlastní nebezpečí. • Závodníci startují v oblečení předepsaném pravidly WA. • Organizátor si vyhrazuje právo změn v časovém rozpise dle počtu soutěžících.

Program Description

Harmonogram akce: 9:00 – 9:30 prezence 9:30 schůzka kapitánů 9:40 slavnostní zahájení 9:45 - 10:15 trénink 10:15 zahájení soutěže V polovině kvalifikace cca. 15 min. přestávka. Před eliminacemi cca. 45 min. přestávka. Po skončení soutěže bude následovat eliminace jednotlivců a eliminace dvoučlenných družstev. 17:00 předpokládané ukončení soutěže. Vyhlášení do 30 min. od ukončení soutěže.

Accomodation Description

Ubytování: VŠ Koleje Univerzity Palackého v Olomouci, SKM UP

Entry Fees Description

Startovné: Na AM ČR studenti startovné neplatí. Hradí ČAUS.
read more...

Participants

Team - Reflexní luk - N/A - Universal - H18

refresh

Reflexní luk - Dospělí - Male - H18

refresh

Reflexní luk - Dospělí - Female - H18

refresh

Holý luk - Dospělí - Male - H18

refresh

Holý luk - Dospělí - Female - H18

refresh