banner
8. mistrovství ČR ve 3D lukostřelbě

8. mistrovství ČR ve 3D lukostřelbě

3 locations
see locations tab

Oct 15, 2022 - Oct 16, 2022

Tournament Information

Level: Local Competitions

Discipline: Field

Round Information

  • WA 3D

Divisions

  • Barebow
  • Compound
  • Instinctive
  • Recurve
  • Traditional Longbow

Terms and Conditions

přihlášky s uvedením jména, příjmení, kategorie, divize a klubu, dále požadavkem na snídani a oběd na konkrétní den (v případě požadavku na vegetariánský či bezlepkový oběd, prosíme uvést), zaslat do 10.10.2022 na adresu: stk@czecharchery.cz a kopii lkarni@seznam.cz.

Custom Notes

Pořadatel: Český lukostřelecký svaz Technické zajištění: Lukostřelecký klub ARNI-Valteřice, z.s. Datum: 15.-16. 10. 2022 Místo: Holiday Park Vrchlabí-Liščí farma, Dolní Branná 350, 543 62 Ředitel závodu: Mgr. Petr Maralík Traťový ředitel: Ladislav Koráb Zástupce ČLS: Martin Zahradník Hlavní rozhodčí: David Vostřez Rozlosování: provede pořadatel po uzavření přihlášek Občerstvení/strava: drobné občerstvení na trati zdarma. Strava v restauraci. Snídaně: formou švédských stolů od 8 do 10.00 hod., cena 140 Kč/os. Obědy: nejsou zahrnuty v ceně startovného. Platí se při prezentaci, cena 180 Kč. Není možné si zakoupit oběd v restauraci dle denní nabídky, pouze večeři. Předpis: závodí se podle pravidel WA 3D + eliminace finále (bude upřesněno dle množství závodníků. Předpoklad je v sobotu kvalifikační kolo a většina rozstřelů nejlepších 8 z každé kategorie, v neděli rozstřel zbývajících a finále - 4 nejlepší v kategorii) a soutěžního řádu ČLS. Podmínkou pro účast je lukostřelecká licence ČLS a absolvování alespoň jednoho závodu, zařazeného do kalendáře ČLS v dané sestavě do 10. 10. 2022 včetně. Sestava: okruh 24 figur 3D terčů Třídy: muži, ženy, senioři, seniorky, junioři, juniorky, kadeti, kadetky, žáci, žákyně; pořadatel si vyhrazuje nenaplněné třídy sloučit. Divize: reflexní luk, kladkový luk, holý luk, instinktivní luk, dlouhý luk, jezdecký luk. Kapacita: maximálně 144 Ceny: ceny se udílejí v dané divizi a třídě, ve které se závodu zúčastní minimálně pět střelců. Pořadatel si vyhrazuje právo v případě nižšího počtu střelců možnost sloučit k účelu udílení cen závodníky z různých kategorií. 1) Všichni závodníci startují na vlastní nebezpečí. Závodníci startují v řádném sportovním úboru. 2) Zákaz použití CAMO vzorů na oblečení, doplňcích a na sportovním náčiní. 3) Zákaz vstupu se zvířaty, kouření a pití alkoholických nápojů v prostorách střelnice. 4) Přihlašování přes rcherz bude otevřeno jen pro hromadné přihlášky za oddíl/klub. Přihláška přes rcherz nenahrazuje řádnou přihlášku dle znění tohoto rozpisu. 5) Všichni účastníci MČR, trenéři, doprovod, hosté jsou povinni dodržovat platné hygienické předpisy vydané MZČR v době konání MČR. 6) Možnost ubytování již od pátku, ze soboty na neděli večírek, hudební nástroje vítány. 7) V neděli přístupné rozstřeliště po celý den.

Program Description

sobota: Prezence: 8:00 - 9:00 Trénink: 8:00 - 9:00 Zahájení závodu: 9:30 neděle: Trénink: 8:00 - 9:00 Zahájení zbývajících rozstřelů a pak finále: 9:30

Accomodation Description

možnost v hotelu nebo v autokempingu v místě. V hotelu ve dvou až pětilůžkových pokojích se sociálním zařízením. Objednávky prosíme směřovat přímo na Holiday Park Liščí Farma. Pro pozdější příjezdy je možné vyzvednutí klíčů a platby (pouze v hotovosti) u číšníka v restauraci. Rezervace na recepce@holiday-park-vrchlabi.cz , nejpozději do 13. 10. 2022. Check-in do 20.00 hod. Pozdní příjezdy hlásit předem na telefonním čísle 733 636 797. Po uzavření recepce, klíč na vyžádání v restauraci v 1.p. Úhrada za pobyt v den příjezdu v hotovosti nebo platební kartou. Check out do 18.00 hod. Klíče od pokojů v den odjezdu účastníci předají na recepci. Další informace na http://holiday-park-vrchlabi.cz/ Cena ubytování za dospělou osobu se snídaní 790 Kč, bez snídaně 650 Kč, děti 4 - 10 let 550 Kč, bez snídaně 450 Kč. Dítě 0 - 3,99 zdarma bez nároku na stravu a lůžko.

Entry Fees Description

Dospělí 700 Kč; děti do 13 let 500 Kč

Judges

  • David Vostřez
read more...

Participants

Instinctive - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Instinctive - Seniors - Female - WA 3D

refresh

Traditional Longbow - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Traditional Longbow - Seniors - Female - WA 3D

refresh

Barebow - Masters - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Seniors - Female - WA 3D

refresh

Barebow - Juniors - Female - WA 3D

refresh

Barebow - Cadets - Male - WA 3D

refresh