banner
1. MISTROVSTVÍ ČR V HALOVÉ PARA LUKOSTŘELBĚ

1. MISTROVSTVÍ ČR V HALOVÉ PARA LUKOSTŘELBĚ

Západočeská univerzita
Univerzitní 14, Plzeň, Plzensky

Mar 20, 2022 - Mar 20, 2022

Tournament Information

Level: National Championships

Discipline: Indoor

Round Information

  • 18m round

Divisions

  • Compound Open (Para)
  • Recurve Open (Para)

Terms and Conditions

Řádně a čitelně vyplněné návratky zašlete nejpozději do 11. 3. 2022 na e – mail: tjzphalma@gmail.com Podmínkou účasti na závodě MČR je platná licence Českého lukostřeleckého svazu.

Custom Notes

Pořadatel: TJ HALMA Plzeň, z.s. ve spolupráci s LK Arcus Plzeň Partneři TJ: Plzeňský kraj, město Plzeň, Pizza Doma, Canard, Obec Zbůch, Q technologie, Hotel IBIS Plzeň Datum konání: 20. března 2022 Místo konání: Sportovní hala ZČU v Plzni Ředitel: Roman Suda Zástupce ČLS: Zdeněk Horáček Hlavní rozhodčí: Miroslav Háva Rozhodčí: Alice Korbelová, Petr Polanský Hospodář akce: Vendula Sudová Dekorování vítězů: Zdeněk Horáček a zástupci sponzorů Cestovné: Dopravu na místo prezentace hradí a zajišťuje vysílající TJ/SK. Prezentace: Účastníci jsou povinni se prezentovat v neděli 20. 3. 2022 od 9.00 do 10.00 hod. v hale ZČU Plzeň (viz. mapka https://mapy.cz/s/nM8v) Strava: Strava bude zajištěna pořadatelem na místě ve formě bufetu. Každý z účastníků si může zakoupit drobné občerstvení za příznivé ceny. Zdravotní služba: Je zajištěna pořadatelem v místě konání závodů. Informace: Další informace obdržíte na telefonním čísle: • 724 073 469 Roman Suda KATEGORIE – JEDNOTLIVCI Muži – 24 let a starší Ženy – 24 let a starší Junioři –17 až 23 let Juniorky – 17 až 23 let Kadeti – 15 až 16 let Kadetky – 15 až 16 let Žáci – 14 let a mladší Žákyně – 14 let a mladší Začátečníci muži všech věkových kategorií Začátečníci ženy všech věkových kategorií ZDRAVOTNÍ TŘÍDY Zařaditelní podle mezinárodní zdravotní klasifikace pro lukostřelbu W1 Vozíčkáři s postižením horních i dolních končetin W2 Vozíčkáři s postižením dolních končetin ST Stojící, patří sem i sportovci chodící o berlích, kteří střílí ze židle. N Sportovci s handicapem nezařaditelní dle mezinárodních klasifikačních pravidel STŘELECKÉ TŘÍDY Zařaditelní podle mezinárodní zdravotní klasifikace pro lukostřelbu RO Reflexní luk open CO Kladkový luk open W1 Kladkový luk kategorie W1 SESTAVA: 18 metrů – Mistrovství ČR dle střeleckých tříd JEDNOTLIVCI: Muži, ženy, junioři a juniorky – terč o průměru 40 cm. Kategorie ELITE, vyhlášená jmenovitě před závodem, a kladkové luky – terč 40 cm redukovaný na 3 x 20 cm (sloupec). Průběh závodu je rozdělen na dvě části: kvalifikace a eliminace. KVALIFIKACE: Střílí se 2 x 10 sad po 3 šípech (60 výstřelů) na 18 m, respektive na 10 metrů. ELIMINACE: Vylučovací systém a finálová část. Reflexní luk střílí set systém do 6ti bodů, kladkový luk 5x3 šípy kumulativní skóre. Začátečníci eliminaci nestřílejí. SLUČOVÁNÍ: Pořadatel společně se zástupcem RTL může v případě malého počtu závodníků vhodně sloučit lukostřelce různých zdravotních tříd, pohlaví i věkových kategorií. Po sloučení některých kategorií by měli zůstat ve stejných skupinách střelci podobné výkonnosti. TITULY: Titul „Mistr ČR“, zlaté medaile a diplomy budou uděleny při účasti nejméně tří závodníků v kategorii a zdravotní třídě (i sloučené). Začátečníci a sportovci kategorie N na 10 a 18 metrů se vyhlašují bez udělení titulu. Tato soutěž není vypsána jako MČR.

Program Description

9:00 – 10:00 prezentace účastníků 9:30 – 10:15 zdravotní klasifikace 10:20 – 10:30 slavnostní zahájení 10:40 – 16:00 vlastní závody (čas je orientační, záleží na počtu závodníků) 10 min. po skončení závodu vyhlášení výsledků Pořadatel si vyhrazuje právo změny časového rozvrhu. Pokud k takové změně dojde, budou o ni účastníci včas informováni

Accomodation Description

Ubytování v hotelu IBIS Plzeň. Cena bude upřesněna (cca 600 Kč/osoba/noc)

Entry Fees Description

Startovné ve výši 500,- Kč/ závodník se hradí na místě pořadateli. V ceně startovného je drobné občerstvení (ovoce, sušenky) a pitný režim (iontový nápoj)

Judges

  • Alice Korbelová
  • Miroslav Háva
  • Petr Polanský
read more...

Participants

Compound Open (Para) - Seniors - Male - 18m round

refresh

Recurve Open (Para) - Seniors - Male - 18m round

refresh