banner
7. Mistrovství ČR ve 3D lukostřelbě - kvalifikace

7. Mistrovství ČR ve 3D lukostřelbě - kvalifikace

2 locations
see locations tab

Oct 16, 2021 - Oct 16, 2021

Tournament Information

Level: Local Competitions

Discipline: Field

Round Information

  • WA 3D

Divisions

  • Barebow
  • Compound
  • Instinctive
  • Recurve
  • Traditional Horsebow
  • Traditional Longbow

Terms and Conditions

přihlášky zaslat do 4.10.2021 na adresu: stk@czecharchery.cz a kopii navratilova@eradesign.cz Rozlosování: Provede pořadatel po uzavření přihlášek.

Custom Notes

Pořadatel: Český lukostřelecký svaz Technické zajištění: LK Phoenix Kostelec, z.s. Datum: 16.10.2021 Místo: Hotel Lázně Kostelec: Lázně 493, Zlín - Kostelec, 49.2535019N, 17.6997014E Ředitel závodu: Ing. Radka Navrátilová Traťový ředitel: Jan Koutný Zástupce ČLS: Martin Zahradník Hlavní rozhodčí: Kateřina Končalová Občerstvení: drobné občerstvení, oběd zajištěn Předpis: Závodí se podle pravidel WA 3D + eliminace finále (bude upřesněno dle množství závodníků) a soutěžního řádu ČLS . Podmínky pro účast je lukostřelecká licence ČLS a absolvování alespoň jednoho závodu, zařazeného do kalendáře ČLS v dané sestavě do 10.10.2021 včetně. Sestava: okruh 24 figur 3D terčů Třídy: muži, ženy, senioři, seniorky, junioři, juniorky, kadeti, kadetky, žáci, žákyně pořadatel si vyhrazuje nenaplněné třídy sloučit Divize: reflexní luk, kladkový luk, holý luk, instinktivní luk, dlouhý luk, jezdecký luk Kapacita: Maximálně 144 Ceny: Ceny se udílejí v dané divizi a třídě, ve které se závodu zúčastní minimálně pět střelců. Pořadatel si vyhrazuje právo v případě nižšího počtu střelců možnost sloučit k účelu udílení cen závodníky z různých kategorií. Doplňující informace 1. Všichni závodníci startují na vlastní nebezpečí. Závodníci startují v řádném sportovním úboru. 2. Zákaz použití CAMO vzorů na oblečení, doplňcích a na sportovním náčiní. 3. Zákaz vstupu se zvířaty, kouření a pití alkoholických nápojů v prostorách střelnice. 4. Přihlašování přes rcherz bude otevřeno jen pro hromadné přihlášky za oddíl/klub. Přihláška přes rcherz nenahrazuje řádnou přihlášku dle znění tohoto rozpisu. 5. Všichni účastníci MČR, trenéři, doprovod, hosté jsou povinni dodržovat platné hygienické předpisy vydané MZČR v době konání MČR.

Program Description

Prezence: 8:30-9:00 Trénink: 8:30 - 9:00 Zahájení závodu: 9:30

Accomodation Description

https://www.hotel-kostelec.cz/ https://www.er1.cz/ https://www.penzion66.cz/ https://apartmany-vlckova.penzion.cz/ http://www.elko-hvozdna.cz/

Entry Fees Description

Startovné: Dospělí 600,- Kč; dorost 400,- a žactvo 300,- Kč Startovné hradí vždy jedna osoba za celý klub!

Judges

  • Kateřina Koncalova
read more...

Participants

Instinctive - Masters - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Cadets - Female - WA 3D

refresh

Barebow - Cadets - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Seniors - Female - WA 3D

refresh

Barebow - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Masters - Male - WA 3D

refresh

Longbow (traditional) - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Instinctive - Seniors - Female - WA 3D

refresh

Instinctive - Seniors - Male - WA 3D

refresh

Barebow - Bowmen - Male - WA 3D

refresh